2017-05-18 15:22

2017-05-18 15:22

Sandra Strömmen ska göra staden mer levande

CENTRUM: Kristinehamn har fått en ny tillförordnad centrumledare

Sandra Strömmen är den nya tillförordnade centrumledaren i föreningen Omtänksamma Kristinehamn. Tillsammans med föreningen hoppas hon kunna göra staden ännu mer attraktiv.

Sandra Strömmen har nyligen fått tjänsten som tillförordnad centrumledare. Hon har bott i Kristinehamn sedan hon var 14 år och med en universitetsutbildning som omfattat destinationsutveckling, projektledning och marknadsföring känner hon att det här jobbet passar henne väl.

– Kristinehamn är min hemstad och det är så roligt att få jobba med staden, säger hon.

Enligt henne själv har det varit en stor önskan att få bli centrumledare, detta var en dröm som tog fart när hon började plugga. Hon sökte jobbet i höstas och i april fick hon möjligheten att hoppa in som tillförordnad centrumledare

– En dag ringde de mig och frågade om jag ville hoppa in som centrumledare. Ja, självklart, svarade jag då, berättar Sandra Strömmen.

Nu har hon jobbat med föreningen i ungefär en och en halv månad och förklarar att det känns jättebra.

– Det ska bli jätteroligt att få vara med och utveckla staden så att den blir levande, det är viktigt för mig, och om det händer mycket här så blir ju staden mer attraktiv, folk kommer vilja flytta hit, säger hon.

Engagera medlemmar

Det som blir Sandra Strömmens uppgifter som centrumledare är bland annat att engagera de cirka 120 stycken medlemmarna i föreningen och skapa möten där folk kan kommunicera med varandra. Hon förklarar att det är viktigt att lyssna till både medlemmar och besökare, ta till sig deras önskemål och sedan skapa. Tillsammans med föreningen ska hon planera kommande händelser och lyfta Kristinehamn.

Redan nu finns det evenemang planerade för Kristinehamn de närmsta dagarna. Bland annat sker cruisingen lördagen den 20 maj i samarbete med klubben Nightcrusers och även familjesöndagen den 21 maj som Sandra Strömmen själv tagit fram.

Som det ser ut nu har vi fler evenemang att vänta oss i framtiden. Sandra Strömmen tycker nämligen det är viktigt att saker händer ofta även om eventen kanske inte är så stora.

– Min vision är små aktiviteter men att de sker ofta och så självklart större evenemang då och då. Detta kommer bidra till ett trevligare och mer levande centrum.

Sandra Strömmen har nyligen fått tjänsten som tillförordnad centrumledare. Hon har bott i Kristinehamn sedan hon var 14 år och med en universitetsutbildning som omfattat destinationsutveckling, projektledning och marknadsföring känner hon att det här jobbet passar henne väl.

– Kristinehamn är min hemstad och det är så roligt att få jobba med staden, säger hon.

Enligt henne själv har det varit en stor önskan att få bli centrumledare, detta var en dröm som tog fart när hon började plugga. Hon sökte jobbet i höstas och i april fick hon möjligheten att hoppa in som tillförordnad centrumledare

– En dag ringde de mig och frågade om jag ville hoppa in som centrumledare. Ja, självklart, svarade jag då, berättar Sandra Strömmen.

Nu har hon jobbat med föreningen i ungefär en och en halv månad och förklarar att det känns jättebra.

– Det ska bli jätteroligt att få vara med och utveckla staden så att den blir levande, det är viktigt för mig, och om det händer mycket här så blir ju staden mer attraktiv, folk kommer vilja flytta hit, säger hon.

Engagera medlemmar

Det som blir Sandra Strömmens uppgifter som centrumledare är bland annat att engagera de cirka 120 stycken medlemmarna i föreningen och skapa möten där folk kan kommunicera med varandra. Hon förklarar att det är viktigt att lyssna till både medlemmar och besökare, ta till sig deras önskemål och sedan skapa. Tillsammans med föreningen ska hon planera kommande händelser och lyfta Kristinehamn.

Redan nu finns det evenemang planerade för Kristinehamn de närmsta dagarna. Bland annat sker cruisingen lördagen den 20 maj i samarbete med klubben Nightcrusers och även familjesöndagen den 21 maj som Sandra Strömmen själv tagit fram.

Som det ser ut nu har vi fler evenemang att vänta oss i framtiden. Sandra Strömmen tycker nämligen det är viktigt att saker händer ofta även om eventen kanske inte är så stora.

– Min vision är små aktiviteter men att de sker ofta och så självklart större evenemang då och då. Detta kommer bidra till ett trevligare och mer levande centrum.

  • Arina Timofeeva

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.