2017-03-18 16:03

2017-03-18 16:03

Nyfikna fick prova hett yrke

KRISTINEHAMN: Ett 20-tal deltog i heldag på brandstationen

En brandman gör mycket mer än att bara släcka bränder. Under lördagen arrangerade räddningstjänsten i Kristinehamn en prova-på-dag för de som ville testa att hur det är att vara brandmän.

Det är tyngre än det ser ut. Utrusningen är varm och väger en hel del. Deltagarna under lördagens prova-på-dag på brandstationen i Kristinehamn lät sig dock inte hindras. De testade att dra slangar, klättra på stegar och till och med rökdyka.

Det är tyngre än det ser ut. Utrusningen är varm och väger en hel del. Deltagarna under lördagens prova-på-dag på brandstationen i Kristinehamn lät sig dock inte hindras. De testade att dra slangar, klättra på stegar och till och med rökdyka.