2016-10-11 10:36

2016-10-11 10:37

Många företagsamma nomineringar

NÄRINGSLIV

I måndagstidningen berättade NKP om att en nöjd Patrik Ekman var nominerad till utmärkelsen Årets mest företagsamma person.

Det är fler företagare i Kristinehamn som har anledning att vara nöjda av samma nominering. Enligt Svenskt näringsliv har man i år fått in rekordmånga nomineringar och det är även rekord när det gäller kristinehamnare.

– Jag har pratat med Urban Svanberg på Svenskt näringsliv och han säger att det är rekord från Kristinehamn också. Det är jättekul för vi har många duktiga företagare, säger näringslivschef Madelen Richardsson.

Vilka som är nominerade eller hur många det rör sig om har hon inte fått besked om.

– Det är upp till den enskilde nominerade att berätta, säger hon.

NKP tipsades om att Patrik Ekman var en av de nominerade.

Det är fler företagare i Kristinehamn som har anledning att vara nöjda av samma nominering. Enligt Svenskt näringsliv har man i år fått in rekordmånga nomineringar och det är även rekord när det gäller kristinehamnare.

– Jag har pratat med Urban Svanberg på Svenskt näringsliv och han säger att det är rekord från Kristinehamn också. Det är jättekul för vi har många duktiga företagare, säger näringslivschef Madelen Richardsson.

Vilka som är nominerade eller hur många det rör sig om har hon inte fått besked om.

– Det är upp till den enskilde nominerade att berätta, säger hon.

NKP tipsades om att Patrik Ekman var en av de nominerade.