2016-10-07 13:06

2016-10-07 13:06

Ekman nominerad

NÄRINGSLIV

Varje år utser Svenskt näringsliv Årets mest företagsamma person. Nomineringsförfarandet har precis avslutats och bland de nominerade finns Patrik Ekman. Han vill än så länge tona ner förväntningarna:

– Jag har nominerats lokalt och det är först den 10 november som Svenskt näringsliv presenterar vilka som har valts ut att vara med i omröstningen.

Tävlingen organiseras via Svenskt näringslivs 21 regionkontor och allmänheten kan under tiden 10 till 30 november rösta på sin favorit bland fem regionala kandidater. Vinnarna utses och presenteras i december.

– För mig är det stort nog om bara en person tycker att det jag gör är tillräckligt för att nominera mig till den här utmärkelsen, säger Patrik Ekman.

Det är femte året Svenskt näringsliv arrangerar tävlingen och förra året blev Charlotte Nilsson, Bageri Höghuset, delad tvåa i Värmland.

– Jag har nominerats lokalt och det är först den 10 november som Svenskt näringsliv presenterar vilka som har valts ut att vara med i omröstningen.

Tävlingen organiseras via Svenskt näringslivs 21 regionkontor och allmänheten kan under tiden 10 till 30 november rösta på sin favorit bland fem regionala kandidater. Vinnarna utses och presenteras i december.

– För mig är det stort nog om bara en person tycker att det jag gör är tillräckligt för att nominera mig till den här utmärkelsen, säger Patrik Ekman.

Det är femte året Svenskt näringsliv arrangerar tävlingen och förra året blev Charlotte Nilsson, Bageri Höghuset, delad tvåa i Värmland.