2016-10-04 16:20

2016-10-04 16:20

Politiker vill veta mer om prostitution

KOMMUNSTYRELSEN

Oppositionsrådet Marie Oudin (M) föreslog att kommunstyrelsen ska bjuda in Mia Schyberg från länsstyrelsen för att berätta om prostitution. Hon fick själv en ögonöppnare av att ha lyssnat till Mia Schyberg.

Kommunstyrelsen ansåg ärendet vara av sådan dignitet att man hellre ser att informationen sker inför kommunfullmäktige. Frågan lämnades därmed över till kommunfullmäktiges presidium för vidare planering.

Kommunstyrelsen ansåg ärendet vara av sådan dignitet att man hellre ser att informationen sker inför kommunfullmäktige. Frågan lämnades därmed över till kommunfullmäktiges presidium för vidare planering.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.