2016-09-26 12:14

2016-09-26 12:14

Satsar i Kristinehamn

NÄRINGSLIV: MVG lanserar nytt globalt marint team

Motala Verkstad Group, MVG; lanserar ett nytt globalt marint team i Kristinehamn.

Motala Verkstad Group har över 25 års erfarenhet av att producera Marina komponenter och system till industriella partners och den globala marknaden.

Efter MVG förvärv av Rolls-Royce maskinverkstad i Gustavsvik så tar man nu nästa steg genom att lansera ett nytt globalt Marint team i Kristinehamn.

– Vi är mycket positiva till att Joakim Karas valt att anta utmaningen, att på en global marknad med tuff konkurrens inom marina komponenter och framdriftssystem, utveckla MVG till den föredragna produktionspartnern. Joakim har en profil, en vilja och en unik erfarenhet inom branschen efter 18 år inom KaMeWa och sedermera Rolls-Royce. Vi är övertygade om att Joakim kommer att leda det Marina teamet på ett positivt sätt, säger Mikael Bönnemark sälj-& Marknadschef MVG i ett pressmeddelande.

MVG tillsätter samtidigt ytterligare två teammedlemmar inom produktionsteknik och en ingenjör för offerering.

Motala Verkstad Group har över 25 års erfarenhet av att producera Marina komponenter och system till industriella partners och den globala marknaden.

Efter MVG förvärv av Rolls-Royce maskinverkstad i Gustavsvik så tar man nu nästa steg genom att lansera ett nytt globalt Marint team i Kristinehamn.

– Vi är mycket positiva till att Joakim Karas valt att anta utmaningen, att på en global marknad med tuff konkurrens inom marina komponenter och framdriftssystem, utveckla MVG till den föredragna produktionspartnern. Joakim har en profil, en vilja och en unik erfarenhet inom branschen efter 18 år inom KaMeWa och sedermera Rolls-Royce. Vi är övertygade om att Joakim kommer att leda det Marina teamet på ett positivt sätt, säger Mikael Bönnemark sälj-& Marknadschef MVG i ett pressmeddelande.

MVG tillsätter samtidigt ytterligare två teammedlemmar inom produktionsteknik och en ingenjör för offerering.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.