2016-09-11 14:40

2016-09-11 14:40

Samspel mellan hund och ägare

WEBB-TV: Tävlingar i agility vid Kristinehamns brukshundsklubb

Under helgen har Kristinehamns brukshundklubb arrangerat tävlingar i agility. Cirka 70 ekipage tävlade under lördagen och söndagen. Det hördes många glada och ivriga skall när både små och stora hundar hoppade över hinder och sprang genom tunnlar på banan. De vägleddes och påhejades av sina ägare.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.