2016-09-09 06:00

2016-09-09 06:55

Vill fortsätta driva Tapiren privat

KRISTINEHAMN

Kommunen vill förlänga kontraktet med Norlandia Care AB som driver Tapirens äldreboende, det menar Lars Nilsson, ordförande för socialnämnden.

Under onsdagens sammanträde diskuterades Tapirens framtid då kontraktet med Norlandia Care Ab löper ut i december 2017. Lars Nilsson berättar att man är positiv till att fortsätta driva Tapiren i privat regi, men att det inte kunde tas något formellt beslut under onsdagen.

– Det finns några frågor som vi vill reda ut innan för att vi ska kunna ha ett ordentligt underlag för att kunna fatta beslut. Beslutet kommer att tas i nästa nämnd, men vi har för avsikt att förlänga kontraktet, säger han.

 

 

Under onsdagens sammanträde diskuterades Tapirens framtid då kontraktet med Norlandia Care Ab löper ut i december 2017. Lars Nilsson berättar att man är positiv till att fortsätta driva Tapiren i privat regi, men att det inte kunde tas något formellt beslut under onsdagen.

– Det finns några frågor som vi vill reda ut innan för att vi ska kunna ha ett ordentligt underlag för att kunna fatta beslut. Beslutet kommer att tas i nästa nämnd, men vi har för avsikt att förlänga kontraktet, säger han.

 

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.