2016-09-09 09:02

2016-09-09 09:03

Krock mellan bil och moped

KRISTINEHAMN

En bil och en moped var på fredagsmorgonen inblandade i en trafikolycka på Marieberg i Kristinehamn.

Två personer färdades i bilen, och ytterligare två satt på mopeden. En av de inblandade klagar på smärtor i ett ben, enligt Tommy Lindh vid Värmlandspolisen, och ska föras till Centralsjukhuset i Karlstad i ambulans.

Två personer färdades i bilen, och ytterligare två satt på mopeden. En av de inblandade klagar på smärtor i ett ben, enligt Tommy Lindh vid Värmlandspolisen, och ska föras till Centralsjukhuset i Karlstad i ambulans.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.