2016-08-09 15:14

2016-08-09 15:15

UF-mässa kommer till arenan

VÄRMLAND: Flyttar mässan från Karlstad till Kristinehamn nästa år

Varje vår arrangerar Ung Företagsamhet i Värmland en mässa.
Vanligtvis hålls den i Karlstad men nästa år flyttas den till Kristinehamn, till arenan.

– Det är jätteroligt att intresset för vår utbildning fortsätter att öka. Vi vill stärka vårt varumärke och vår position ytterligare, och då känns det helt naturligt att anordna vår UF-mässa på fler orter i länet, säger Henrik Degert Grahn, regionchef på Ung Företagsamhet i Värmland, i ett pressmeddelande.

Mässan kommer att hållas i Kristinehamn arena den 9 mars.

En av anledningarna till att mässan flyttar från Karlstad är att den vuxit ur sina lokaler.

– Samtidigt vill vi också lyfta verksamheten ett snäpp i hela Värmland, säger Henrik Degert Grahn.

I samband med flytten går Näringslivssamverkan in som ny samarbetspartner.

Stolta

– Vi i Kristinehamn är otroligt stolta och glada för att Ung Företagsamhet Värmland valde att lägga 2017 års mässa i Kristinehamn. Vi behöver utveckling och tillväxt i hela Värmland. Vi välkomnar därför Värmlands unga entreprenörer till Kristinehamn för att visa upp morgondagens företagande. Jag hoppas att så många som möjligt tar chansen att besöka mässan för att låta sig inspireras av idéer, engagemang och samverkan säger Madelen Richardsson, näringslivschef på närsam i Kristinehamn, i pressmeddelandet.

Var mässan kommer ordnas 2018 är inte klart än.

– Det är jätteroligt att intresset för vår utbildning fortsätter att öka. Vi vill stärka vårt varumärke och vår position ytterligare, och då känns det helt naturligt att anordna vår UF-mässa på fler orter i länet, säger Henrik Degert Grahn, regionchef på Ung Företagsamhet i Värmland, i ett pressmeddelande.

Mässan kommer att hållas i Kristinehamn arena den 9 mars.

En av anledningarna till att mässan flyttar från Karlstad är att den vuxit ur sina lokaler.

– Samtidigt vill vi också lyfta verksamheten ett snäpp i hela Värmland, säger Henrik Degert Grahn.

I samband med flytten går Näringslivssamverkan in som ny samarbetspartner.

Stolta

– Vi i Kristinehamn är otroligt stolta och glada för att Ung Företagsamhet Värmland valde att lägga 2017 års mässa i Kristinehamn. Vi behöver utveckling och tillväxt i hela Värmland. Vi välkomnar därför Värmlands unga entreprenörer till Kristinehamn för att visa upp morgondagens företagande. Jag hoppas att så många som möjligt tar chansen att besöka mässan för att låta sig inspireras av idéer, engagemang och samverkan säger Madelen Richardsson, näringslivschef på närsam i Kristinehamn, i pressmeddelandet.

Var mässan kommer ordnas 2018 är inte klart än.