2016-08-02 15:52

2016-08-02 15:52

Tältmöten och musik

HULT: Nu börjar Livsviktigt

I dag drar årets upplaga av Livsviktigt i gång i Hults sommarhem.

Det blir tältmöten, bibelstudier och glada sånger ända fram till på söndag. Glada sånger och samtal om bibeln står på schemat när det är dags för Livsviktigt. Det är ett samarbete mellan Broängskyrkan, Pingstkyrkan och Equmeniakyrkan i Visnum. Veckan är späckad med bibelstudier, barnmöten och musik. Det är öppet för både medlemmar i församlingarna och andra som är intresserade.

Det blir tältmöten, bibelstudier och glada sånger ända fram till på söndag. Glada sånger och samtal om bibeln står på schemat när det är dags för Livsviktigt. Det är ett samarbete mellan Broängskyrkan, Pingstkyrkan och Equmeniakyrkan i Visnum. Veckan är späckad med bibelstudier, barnmöten och musik. Det är öppet för både medlemmar i församlingarna och andra som är intresserade.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.