2016-07-31 13:10

2016-07-31 13:11

Poker run blev succé även i år

BÅTTRÄFF: Snabba båtar över Vänern

I lördags var det dags för årets upplaga av Poker run Vänern.
Och många hade hittat ut i skärgården för att se starten.

Årets båtträff Poker run Vänern var den åttonde i ordningen och intresset var stort även i lördags. Powerboats från både närområdet och utifrån deltog i årets arrangemang.

Starten gick från Picassoudden strax efter lunch i lördags och många människor hade hittat ut i skärgården för att titta på de snabba, och fina, båtarna. Intresset var minst sagt lika stort som tidigare år.

Racingteamet Sikhall offshore racing deltog i Poker run och på väg till båtträffen slog de ett nytt inofficiellt rekord. Laget körde nämligen från Vänersborg till Kristinehamn, den längsta sträckan som finns på en insjö i Sverige, på en timme och femton minuter.

Vissa sträckor gick det över 70 knop.

Årets båtträff Poker run Vänern var den åttonde i ordningen och intresset var stort även i lördags. Powerboats från både närområdet och utifrån deltog i årets arrangemang.

Starten gick från Picassoudden strax efter lunch i lördags och många människor hade hittat ut i skärgården för att titta på de snabba, och fina, båtarna. Intresset var minst sagt lika stort som tidigare år.

Racingteamet Sikhall offshore racing deltog i Poker run och på väg till båtträffen slog de ett nytt inofficiellt rekord. Laget körde nämligen från Vänersborg till Kristinehamn, den längsta sträckan som finns på en insjö i Sverige, på en timme och femton minuter.

Vissa sträckor gick det över 70 knop.

  • Jessica Lundevall