2016-07-31 15:28

2016-08-01 07:35

En dag med något för alla

ERK ORSAS I RUDSKOGA: I år med hästen i centrum

För att bygga en framtid behövs både dåtid och nutid. Det konstaterade landshövding Kenneth Johansson som invigde årets upplaga av Teknikdagen. Han kom åkande på sin egen Huskvarna Silverpil från 1956. Ända från Karlstad hade han åkt på den - eller i alla fall nästan - för att vara med om en dag med många aktiviteter för alla åldrar.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.