2016-07-04 17:17

2016-07-04 17:17

Blir ännu mer flexibel

NÄRINGSLIV: Flexiveterinären har skaffat lokal

Nu blir Flexiveterinären ännu mer flexibel och erbjuder även kunderna en fast lokal.
Två eftermiddagar i veckan kommer Linnéa Söderberg alltid finnas på plats.

Linnéa Söderberg startade Flexiveterinären direkt när hon var färdigutbildad veterinär för två år sedan. Tanken var att erbjuda sig att komma till kunderna i stället för att de skulle behöva ta sig till henne med sina djur.

Det senaste året har Linnéa Söderberg ändå letat efter en lokal, just för att kunna erbjuda en större flexibilitet för sina kunder. Och nu har hon äntligen slagit upp portarna.

– Det har fungerat väldigt bra med mina hembesök och jag har många stamkunder, men jag har samtidigt hört önskemål om en fast punkt dit man kan komma för ett veterinärbesök. Jag har även fått önskemål om att kunna köpa de produkter som jag rekommenderar och det är också lättare om jag har en lokal, säger Linnéa Söderberg.

Lokalen ligger en våning upp i ett hyreshus på Kungsgatan 54 och är lagom stor för ändamålet. Men det var inte helt enkelt att få tag på en bra lokal.

– Jag har letat i ett års tid och var på väg att ge upp när en kompis såg annonsen om den här. Jag kände direkt när jag kom hit att den passade perfekt, säger Linnéa Söderberg.

– För mig var det viktigt att ha en lättillgänglig lokal som är lätt att hitta till och som är ganska central. Man ska inte behöva åka långt för att besöka mig, det är ju därför jag har hembesök. Men jag är väldigt nöjd med den här lokalen, den är liten och gemytlig, precis som jag vill ha det, fortsätter hon.

Linnéa Söderberg startade Flexiveterinären direkt när hon var färdigutbildad veterinär för två år sedan. Tanken var att erbjuda sig att komma till kunderna i stället för att de skulle behöva ta sig till henne med sina djur.

Det senaste året har Linnéa Söderberg ändå letat efter en lokal, just för att kunna erbjuda en större flexibilitet för sina kunder. Och nu har hon äntligen slagit upp portarna.

– Det har fungerat väldigt bra med mina hembesök och jag har många stamkunder, men jag har samtidigt hört önskemål om en fast punkt dit man kan komma för ett veterinärbesök. Jag har även fått önskemål om att kunna köpa de produkter som jag rekommenderar och det är också lättare om jag har en lokal, säger Linnéa Söderberg.

Lokalen ligger en våning upp i ett hyreshus på Kungsgatan 54 och är lagom stor för ändamålet. Men det var inte helt enkelt att få tag på en bra lokal.

– Jag har letat i ett års tid och var på väg att ge upp när en kompis såg annonsen om den här. Jag kände direkt när jag kom hit att den passade perfekt, säger Linnéa Söderberg.

– För mig var det viktigt att ha en lättillgänglig lokal som är lätt att hitta till och som är ganska central. Man ska inte behöva åka långt för att besöka mig, det är ju därför jag har hembesök. Men jag är väldigt nöjd med den här lokalen, den är liten och gemytlig, precis som jag vill ha det, fortsätter hon.

  • Jessica Lundevall

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.