2016-06-21 17:47

2016-06-21 17:47

Var nära att köra på polis

BROTT

I början av maj försökte polisen stoppa en bilist. I stället för att stanna ska den 68-årige mannen ha trampat på gasen och gjort en omkörning.

När 68-åringen väl uppmärksammat stopptecknet svängde han tvärt in mot parkeringsfickan och körde i hög fart mot en polisman. Bilisten svängde undan i sista stund och stannade bara någon meter från polisen. Han har nu åtalats misstänkt för vårdslöshet i trafik och brott mot trafikförordningen.

När 68-åringen väl uppmärksammat stopptecknet svängde han tvärt in mot parkeringsfickan och körde i hög fart mot en polisman. Bilisten svängde undan i sista stund och stannade bara någon meter från polisen. Han har nu åtalats misstänkt för vårdslöshet i trafik och brott mot trafikförordningen.