2016-06-10 17:27

2016-06-10 17:27

Bjöd på sista dans

SKOLAVSLUTNING: Jakobsbergsskolan tog sommarlov

Den blomstertid har kommit för eleverna på Jakobsbergsskolan. På fredagen var det dags för deras allra sista avslutning innan flyttlasset går till Södermalmsskolan. Avslutningen hölls i Pingstkyrkan.

Biträdande rektor Marika Örtqvist inledde med att prata om att hon hoppades att alla har drömmar och vikten av att ha kvar dem. Hon passade även på att tacka alla föräldrar för att skolan fått låna deras barn.

Avslutningen leddes av sjätteklassarna Anton Lennartsson och Vincent Melin som med glimten i ögat höll ihop det hela på ett säkert sätt. Alla klasser fick framföra en låt var, det bjöds på klassiker som bland annat Idas sommarvisa och Uti vår hage. Ett band bestående av föräldrar hjälpte till med ackompanjemanget tillsammans med musiklärare. Det hela avslutades med en spexig dans med de äldsta eleverna.

Biträdande rektor Marika Örtqvist inledde med att prata om att hon hoppades att alla har drömmar och vikten av att ha kvar dem. Hon passade även på att tacka alla föräldrar för att skolan fått låna deras barn.

Avslutningen leddes av sjätteklassarna Anton Lennartsson och Vincent Melin som med glimten i ögat höll ihop det hela på ett säkert sätt. Alla klasser fick framföra en låt var, det bjöds på klassiker som bland annat Idas sommarvisa och Uti vår hage. Ett band bestående av föräldrar hjälpte till med ackompanjemanget tillsammans med musiklärare. Det hela avslutades med en spexig dans med de äldsta eleverna.