2016-04-13 16:21

2016-04-13 16:21

Röhr värd för S-kvinnors kongress

VÄRMLAND

Socialdemokraternas kvinnoförbund S-kvinnor kommer att hålla sin nästa kongress i Karlstad. Därmed blir det Värmlands S-kvinnodistrikt, med kristinehamnaren Inga-Lill Röhr som distriktsordförande, som står värd för kongressen.

– Vi är givetvis jätteglada över att vi får äran att vara värddistrikt. Vi fick beskedet att det var klar mitt under vår distriktskongress och det utbröt jubel i lokalen. Det är första gången vi får arrangera mötet i Karlstad och visa vårt vackra distrikt för hela landets S-kvinnor och även för alla gäster och besökare, säger Inga-Lill Röhr i ett pressmeddelande.

Kongressen hålls i augusti 2017 och är S-kvinnors högsta beslutande organ.

Socialdemokraternas kvinnoförbund S-kvinnor kommer att hålla sin nästa kongress i Karlstad. Därmed blir det Värmlands S-kvinnodistrikt, med kristinehamnaren Inga-Lill Röhr som distriktsordförande, som står värd för kongressen.

– Vi är givetvis jätteglada över att vi får äran att vara värddistrikt. Vi fick beskedet att det var klar mitt under vår distriktskongress och det utbröt jubel i lokalen. Det är första gången vi får arrangera mötet i Karlstad och visa vårt vackra distrikt för hela landets S-kvinnor och även för alla gäster och besökare, säger Inga-Lill Röhr i ett pressmeddelande.

Kongressen hålls i augusti 2017 och är S-kvinnors högsta beslutande organ.