2016-04-09 17:21

2016-04-09 17:21

Många gjorde högskoleprovet

TEST

Albin Lagerblad, Oscar Ternevid och Martin Nilsson är några av de som under lördagen gjorde högskoleprovet.

Första delprovet var matte vilket Albin tyckte var nästan lättare än förra året. Oscar menar att svenskaprovet är det som är svårast. De tre gör provet för att kunna komma in på utbildningar genom att konkurrera i fler antagningskvoter.

Första delprovet var matte vilket Albin tyckte var nästan lättare än förra året. Oscar menar att svenskaprovet är det som är svårast. De tre gör provet för att kunna komma in på utbildningar genom att konkurrera i fler antagningskvoter.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.