2016-03-15 17:40

2016-03-15 17:40

Tjuvar besökte tre apotek

KRISTINEHAMN

Tre apotek i Kristinehamn fick mitt på dagen i måndags besök av tjuvar, det ena efter det andra.

Det var två män av vilka den ene drog till sig personalens uppmärksamhet medan den andre plockade på sig läkemedel för sammanlagt flera tusen kronor. 70 förpackningar Alvedon, nässpray och Revaxör finns bland det som stals.

Det var två män av vilka den ene drog till sig personalens uppmärksamhet medan den andre plockade på sig läkemedel för sammanlagt flera tusen kronor. 70 förpackningar Alvedon, nässpray och Revaxör finns bland det som stals.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.