2016-03-15 16:49

2016-03-15 16:49

Stopp på norra Kungsgatan

TRAFIK: Arbete pågår

Nu har arbetet med att bygga om den norra delen av Kungsgatan börjat.

Det röner visst intresse från förbipasserande som vill veta mer om vad som är på gång. Arbetet syftar till att permanenta de tidigare provisoriska uteserveringarna och därmed ge gatan ett mer tilltalande utseende.

Det röner visst intresse från förbipasserande som vill veta mer om vad som är på gång. Arbetet syftar till att permanenta de tidigare provisoriska uteserveringarna och därmed ge gatan ett mer tilltalande utseende.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.