2016-03-11 11:46

2016-03-11 11:46

Värmlands bils vd blir ny ordförande

NÄRINGSLIV

Vid fredagens frukostmöte, tillika årsmöte för Brogruppen, valdes en ny ordförande.

Det blir Katarina Hagberg på Värmlands bil som tar över efter Eva Julin Dombrowe. I ett pressmeddelande säger Katarina Hagberg att det är jätteroligt att få förtroendet. Hon lovar att både hon och styrelsen ska fortsätta att arbeta med de frågor som bedöms viktiga för Kristinehamns näringsliv.

Brogruppen är Handelskammarens lokalavdelning i Kristinehamn.

Det blir Katarina Hagberg på Värmlands bil som tar över efter Eva Julin Dombrowe. I ett pressmeddelande säger Katarina Hagberg att det är jätteroligt att få förtroendet. Hon lovar att både hon och styrelsen ska fortsätta att arbeta med de frågor som bedöms viktiga för Kristinehamns näringsliv.

Brogruppen är Handelskammarens lokalavdelning i Kristinehamn.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.