2016-03-11 10:01

2016-03-11 10:01

Terése tar med sonen på äventyr

Terése och sonen Leo, 10, planerar vildmarksäventyr

I juli kommer mamma Terése Hulterström tillsammans med sin son Leo, 10, ge sig ut på ett vildmarksäventyr. De kommer under två veckor gå och cykla 17 mil genom den södra delen av Kungsleden. Syftet är att hitta äventyr, som båda tycker är kul. NKP besökte familjen mitt i förberedelserna. Ett längre reportage om äventyrsplanerna kommer framöver.

  • Christoffer Tuulik

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.