2016-03-09 17:04

2016-03-09 17:04

Hade åtta burkar pepparspray - åtalas

KRISTINEHAMN

Två män i 30-års åldern åtalas för vapenbrott efter att ha haft åtta burkar pepparspray i november i fjol.

Den ena, den 30-årige mannen ska ha förvarat burkarna i sin bostad. De två männen nekar brottet, men åklagaren gick på polisens bevisning.

Den ena mannen ska även ha burit kniv på järnvägsstationen i Kristinehamn i september. Enligt åtalet togs den berörda kniven i beslag av polisen. Mannen erkände brottet i samband med ett polisförhör. 30-åringen står även åtalad för fyra fall av ringa narkotikabrott som mannen har erkänt i polisförhör.

Den ena, den 30-årige mannen ska ha förvarat burkarna i sin bostad. De två männen nekar brottet, men åklagaren gick på polisens bevisning.

Den ena mannen ska även ha burit kniv på järnvägsstationen i Kristinehamn i september. Enligt åtalet togs den berörda kniven i beslag av polisen. Mannen erkände brottet i samband med ett polisförhör. 30-åringen står även åtalad för fyra fall av ringa narkotikabrott som mannen har erkänt i polisförhör.

  • Christoffer Tuulik

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.