2016-03-01 20:34

2016-03-01 20:34

Två häktade för villainbrotten

BROTT: Misstänkta för inbrotten på Djurgården

De två männen som suttit anhållna efter villainbrotten på Djurgården har nu häktats.

Det var vid lunchtid under torsdagen som de två inbrotten skedde på Spindelvägen och Västra Klintvägen. Efter lite tips och spaning kunde polisen senare på kvällen stoppa en bil som hade setts i samband med inbrotten.

Stöldgods

I bilen fanns två män och en av dem sprang in i en lägenhet. Vid husrannsakan i lägenheten påträffades ytterligare två misstänkta män. I bostaden upptäckte även polisen stöldgods från inbrotten som skett tidigare under dagen.

Samtliga fyra män greps och anhölls under natten. Två av dem släpptes igen under lördagen. De övriga två har nu häktats misstänkta för villainbrotten.

Samband

Polisen utreder också om det finns något samband med något tidigare ouppklarat inbrott som har skett i Kristinehamn eller andra delar av Värmland den senaste tiden.

Upplysningar om händelsen kan lämnas till polisen på telefonnummer 114 14.

Det var vid lunchtid under torsdagen som de två inbrotten skedde på Spindelvägen och Västra Klintvägen. Efter lite tips och spaning kunde polisen senare på kvällen stoppa en bil som hade setts i samband med inbrotten.

Stöldgods

I bilen fanns två män och en av dem sprang in i en lägenhet. Vid husrannsakan i lägenheten påträffades ytterligare två misstänkta män. I bostaden upptäckte även polisen stöldgods från inbrotten som skett tidigare under dagen.

Samtliga fyra män greps och anhölls under natten. Två av dem släpptes igen under lördagen. De övriga två har nu häktats misstänkta för villainbrotten.

Samband

Polisen utreder också om det finns något samband med något tidigare ouppklarat inbrott som har skett i Kristinehamn eller andra delar av Värmland den senaste tiden.

Upplysningar om händelsen kan lämnas till polisen på telefonnummer 114 14.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.