2016-02-15 11:02

2016-02-15 11:02

Vattenläcka lagas

BÄCKHAMMAR

Under måndagen jobbade Kristinehamns kommun med att laga vattenläckan i Bäckhammar.

– Vi håller på för fullt med den nu och så fort som vi når till ledningen så går det snabbt att laga. Allt löper på enligt planerna, sa Ulf Ring, driftledare rörnät på Kristinehamn kommun, under måndagsförmiddagen.

– Vi håller på för fullt med den nu och så fort som vi når till ledningen så går det snabbt att laga. Allt löper på enligt planerna, sa Ulf Ring, driftledare rörnät på Kristinehamn kommun, under måndagsförmiddagen.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.