2016-02-12 14:57

2016-02-12 14:57

Finansierar breddning av vägbro

BÄSSEBOL

Kristinehamns kommun ska finansiera breddning av en vägbro på väg 204 vid Bässebol.

Trafikverket ska göra jobbet som beräknas kosta 200 000 kronor. Kommen ska stå för hela summan. Breddningen ska göras på grund av att en cykel- och gångväg ska få plats på bron. Jobbet beräknas vara klart under 2016.

Trafikverket ska göra jobbet som beräknas kosta 200 000 kronor. Kommen ska stå för hela summan. Breddningen ska göras på grund av att en cykel- och gångväg ska få plats på bron. Jobbet beräknas vara klart under 2016.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.