2016-02-10 17:14

2016-02-10 17:14

Smyckestjuv begärd häktad

KRISTINEHAMN

Smyckestjuven från Kungsgatan i Kristinehamn i måndags har begärts häktad misstänkt för grov stöld.

Mannen, en 26-åring från Kristinehamn om än med skyddad adress, slet till sig en hel bricka med smycken från en guldsmedsbutik. Därutanför stod en polispatrull som kunde ta upp jakten på tjuven. Men innan patrullen kom i kapp blev tjuv fälld med ett krokben från en av Gymhusets anställda som stod på trottoaren under sin rast.

Mannen, en 26-åring från Kristinehamn om än med skyddad adress, slet till sig en hel bricka med smycken från en guldsmedsbutik. Därutanför stod en polispatrull som kunde ta upp jakten på tjuven. Men innan patrullen kom i kapp blev tjuv fälld med ett krokben från en av Gymhusets anställda som stod på trottoaren under sin rast.