2016-01-19 19:43

2016-01-19 19:43

Bra kämpat av Hacklehemsskolan

VI I FEMMAN: Hacklehemsskolans resa slutade i kvartsfinalen

Hacklehemsskolans klass 5A deltog i kväll i den första värmländska kvartsfinalen i Vi i femman.

Omgången direktsändes i Sveriges radio, P4 Värmland. Tävlande för klassen var Mario Suutari och Linnea Pålsson som gjorde en fin insats. Men tyvärr räckte det inte ända fram i mål och motståndarlaget, klass 5A från Skivedsskolan i Forshaga, vann kvartsfinalen med slutpoängen 37-31. Från början deltog 120 värmländska klasser i Vi i femman och sexton elever kvalificerade sig till kvartsfinal.

Omgången direktsändes i Sveriges radio, P4 Värmland. Tävlande för klassen var Mario Suutari och Linnea Pålsson som gjorde en fin insats. Men tyvärr räckte det inte ända fram i mål och motståndarlaget, klass 5A från Skivedsskolan i Forshaga, vann kvartsfinalen med slutpoängen 37-31. Från början deltog 120 värmländska klasser i Vi i femman och sexton elever kvalificerade sig till kvartsfinal.