2016-01-15 15:50

2016-01-15 15:50

Inga tecken på brott vid brand

VISNUMS-KIL

Bara några dagar före jul omkom tre personer när ett bostadshus i Visnums-Kil utanför Kristinehamn brann ner.

Polisen är nu klar med en teknisk undersökning och ännu har man inte hittat något som tyder på att branden skulle ha uppkommit som en följd av ett brott. Men man väntar fortfarande på provsvar från Nationellt forensiskt centrum i Linköping.

Polisen är nu klar med en teknisk undersökning och ännu har man inte hittat något som tyder på att branden skulle ha uppkommit som en följd av ett brott. Men man väntar fortfarande på provsvar från Nationellt forensiskt centrum i Linköping.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.