2016-01-14 17:30

2016-01-14 17:33

Polisen ska lämna löften till medborgarna

WEBB-TV: Vill öka tryggheten i kommunen

I samband med polisens omorganisation för ett år sedan började man arbeta med medborgarlöften. Nu ska polisen i samverkan med kommunen utforma sina löften till medborgarna i Kristinehamn. Se webb-klippet där Joakim Nyman, kanslichef vid lokalpolisområde Kristinehamn, förklarar hur den processen kommer att gå till.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.