2016-01-05 06:36

2016-01-05 08:04

Stort sökpådrag efter 13-åring

KRISTINEHAMN

Ett stort polispådrag letade efter en försvunnen 13-årig flicka från ett flyktingboende under måndagskvällen. Vid midnatt avslutades sökandet när flickan påträffats på ett transitboende i Malmö.

Flickan rapporterades försvunnen strax efter klockan 16.00 på måndagen. Klockan 20 över åtta inleddes statlig räddningstjänst. Flera polispatruller, räddningstjänst och socialtjänsten letade efter flickan i närområdet samtidigt som det pågick inre spaning. Det uppger P4 Värmland.

Under kvällen framkom det uppgifter om att flickan tagit sig till ett transitboende i Malmö och fem minuter efter midnatt avslutades sökandet då det konstaterades att flickan var i Malmö.

Flickan omhändertogs av socialtjouren i Malmö.

Hur flickan tagit sig ner till Malmö är inte känt.

Flickan rapporterades försvunnen strax efter klockan 16.00 på måndagen. Klockan 20 över åtta inleddes statlig räddningstjänst. Flera polispatruller, räddningstjänst och socialtjänsten letade efter flickan i närområdet samtidigt som det pågick inre spaning. Det uppger P4 Värmland.

Under kvällen framkom det uppgifter om att flickan tagit sig till ett transitboende i Malmö och fem minuter efter midnatt avslutades sökandet då det konstaterades att flickan var i Malmö.

Flickan omhändertogs av socialtjouren i Malmö.

Hur flickan tagit sig ner till Malmö är inte känt.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.