2015-12-29 10:22

2015-12-29 10:22

16-åring åtalas för trafikbrott

BROTT

Åklagaren har fattat beslut om att åtala en 16-årig pojke för trafikbrott. Ynglingen misstänks för att ha framfört en A-traktor som ändrats till personbil.

Det var under hösten som polisen stoppade ynglingen på Karlstadsvägen. Polisen fattade då misstankar om att fordonet inte uppfyllde kraven att räknas som A-traktor. Misstankar som har stärkts efter att fordonet har undersökts.

16-åringen har i förhör nekat till brott och därför väljer åklagaren att dra saken inför rätten.

Det var under hösten som polisen stoppade ynglingen på Karlstadsvägen. Polisen fattade då misstankar om att fordonet inte uppfyllde kraven att räknas som A-traktor. Misstankar som har stärkts efter att fordonet har undersökts.

16-åringen har i förhör nekat till brott och därför väljer åklagaren att dra saken inför rätten.