2015-12-28 10:14

2015-12-28 15:22

E18 stängdes av efter krock

KRISTINEHAMN

Strax innan 10-tiden på måndagsmorgonen krockade en lastbil med en personbil.

Det var en lastbil som körde på en personbil bakifrån, ytterligare en personbil blev inblandade i olyckan då bilen fick väja. Olyckan skedde på E18 utanför Kristinehamn, vid Kroksvikskorset, med riktning mot Kristinehamn. Tre personer fördes med ambulans till Centralsjukhuset i Karlstad, hur allvarligt skadade de är vet man ännu inte.

– Totalt är åtta personer inblandade i olyckan, säger Lars Eliasson, insatsledare på Bergslagens räddningstjänst.

Vägen var efter olyckan avstängd i båda riktningarna mellan Karlstad och Kristinehamn. Vid 11-tiden påbörjades bärgning från olycksplatsen. Strax innan 12 släpptes trafiken på igen men det var fortfarande långa köer mellan Gustavsvik och Mariebergsmotet.

 

Det var en lastbil som körde på en personbil bakifrån, ytterligare en personbil blev inblandade i olyckan då bilen fick väja. Olyckan skedde på E18 utanför Kristinehamn, vid Kroksvikskorset, med riktning mot Kristinehamn. Tre personer fördes med ambulans till Centralsjukhuset i Karlstad, hur allvarligt skadade de är vet man ännu inte.

– Totalt är åtta personer inblandade i olyckan, säger Lars Eliasson, insatsledare på Bergslagens räddningstjänst.

Vägen var efter olyckan avstängd i båda riktningarna mellan Karlstad och Kristinehamn. Vid 11-tiden påbörjades bärgning från olycksplatsen. Strax innan 12 släpptes trafiken på igen men det var fortfarande långa köer mellan Gustavsvik och Mariebergsmotet.