2015-12-17 06:29

2015-12-17 06:29

Två villainbrott i Kristinehamn

KRISTINEHAMN

Två villainbrott i Kristinehamn rapporterades in till polisen vid 01-tiden natten mot torsdag.

De drabbade villorna är belägna i området Falla.

- Vi tror att det är samma gärningsmän. De har slagit in en ruta på det ena stället och plockat bort en ruta på det andra. Vi vet inte ännu vad som är tillgripet, det kommer att göras en brottsplatsundersökning under dagen, säger polisens vakthavande befäl Morgan Connedal.

De drabbade villorna är belägna i området Falla.

- Vi tror att det är samma gärningsmän. De har slagit in en ruta på det ena stället och plockat bort en ruta på det andra. Vi vet inte ännu vad som är tillgripet, det kommer att göras en brottsplatsundersökning under dagen, säger polisens vakthavande befäl Morgan Connedal.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.