2015-12-17 15:58

2015-12-17 15:58

Femmorna bjöd in

FESTLIGT: Högtidlig nobelmiddag på Hacklehemsskolan

Femmorna på Hacklehemsskolan bjöd in till Nobelmiddag för skolans fyror och sexor samt inbjudna hedersgäster under torsdagen.

Matsalen hade dukats fin och eleverna hade lagt mycket möda på att vika vackra servetter och att servera en trerätters middag till alla inbjudna. Förrätten och efterrätten lagade eleverna själva. Precis som på en riktig Nobelmiddag bjöd eleverna på underhållning.Eleverna har lärt sig mycket om Alfred Nobel, om årets sex olika nobelpris och om vett och etikett. Femmorna har även utbildat andra elever på skolan om detta.

Matsalen hade dukats fin och eleverna hade lagt mycket möda på att vika vackra servetter och att servera en trerätters middag till alla inbjudna. Förrätten och efterrätten lagade eleverna själva. Precis som på en riktig Nobelmiddag bjöd eleverna på underhållning.Eleverna har lärt sig mycket om Alfred Nobel, om årets sex olika nobelpris och om vett och etikett. Femmorna har även utbildat andra elever på skolan om detta.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.