2015-12-17 15:59

2015-12-17 15:59

Fastighetsägare hotas av vite

BJÖRNEBORG

En fastighetsägare hotas av vite från Kristinehamns kommun. Bakgrunden är en fuktskada i en hyresfastighet i Björneborg.

Skadan beror på en läckande golvbrunn. Kommunen har gjort mätningar och konstaterat att det är höga fuktvärden i huset. Fastighetsägaren har fått fram till den sista februari på sig att få bukt med problemet. Fastighetsägaren har inte visat hur de har arbetat med fallet.

– Det är tråkigt när vi måste ta till vite, säger Marielle Nilsson, förvaltningschef.

Skadan beror på en läckande golvbrunn. Kommunen har gjort mätningar och konstaterat att det är höga fuktvärden i huset. Fastighetsägaren har fått fram till den sista februari på sig att få bukt med problemet. Fastighetsägaren har inte visat hur de har arbetat med fallet.

– Det är tråkigt när vi måste ta till vite, säger Marielle Nilsson, förvaltningschef.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.