2015-12-17 19:05

2015-12-17 19:05

Åke sitter till 2020

DONATIONSFONDEN

Kommunfullmäktige beslutade under torsdagen att ge Åke Thörnesjö (M) förnyat förtroende som ledamot för Nilssonska donationsfonden. Förordnanden förlängs med en ny period om fem år fram till siste december 2020.

Kommunfullmäktige beslutar även att utse Rolf Larsson (S) och Bo Pettersson (C) till ledmannarevisorer fram till och med nästa års slut för donationsfonden.

Kommunfullmäktige beslutar även att utse Rolf Larsson (S) och Bo Pettersson (C) till ledmannarevisorer fram till och med nästa års slut för donationsfonden.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.