2015-12-14 06:00

2015-12-14 06:00

Trollkarl roade barn och vuxna

SKOTTLANDA: Luciamys med magi

Pengar försvinner, kaniner byter färg och tankar läses. När trollkarlen Leo Kim är i farten kan nästan vad som helst hända. Under lördagens lussemys hos Handlarn i Skottlanda roade han både barn och vuxna.

Med en stor portion humor framför Leo Kim sin magiska show under lördagsförmiddagen. Leo Kim gestaltas av lastbildchauffören Mikael Johansson från Nora. Iklädd rollen som trollkarl hittar han på mycket bus. Han viftar med sin trollstav framför barnens förväntansfulla ögon. ”Simsalabim, här är Leo Kim!” Barnen hjälper till att läsa trolleriramsan och då händer den ena tokigheten efter den andra. Bland annat trollar Leo Kim bort elefanten Britta, som bor i en etta på Bagarmossen.

– Det är lite trångt för henne för hon är stor som en elefant, förklarar Leo Kim.

Barnen i publiken får agera medhjälpare i tricken när spelkort ska väljas ut och trollspön ska viftas. De skrattar gott åt hans påhitt och även de vuxna i publiken är roade. Han är en skicklig trollkarl och i ett svagt ögonblick tror man sig ha kommit på hur han utför tricket. Men Leo Kim är duktig på att vilseleda och tricken visar sig inte vara så enkla som man först tror.

Leo Kim bjuder på en rolig show. Det enda som är synd är att inte mer än tiotalt barn kommit för att se den charmiga föreställningen.

Med en stor portion humor framför Leo Kim sin magiska show under lördagsförmiddagen. Leo Kim gestaltas av lastbildchauffören Mikael Johansson från Nora. Iklädd rollen som trollkarl hittar han på mycket bus. Han viftar med sin trollstav framför barnens förväntansfulla ögon. ”Simsalabim, här är Leo Kim!” Barnen hjälper till att läsa trolleriramsan och då händer den ena tokigheten efter den andra. Bland annat trollar Leo Kim bort elefanten Britta, som bor i en etta på Bagarmossen.

– Det är lite trångt för henne för hon är stor som en elefant, förklarar Leo Kim.

Barnen i publiken får agera medhjälpare i tricken när spelkort ska väljas ut och trollspön ska viftas. De skrattar gott åt hans påhitt och även de vuxna i publiken är roade. Han är en skicklig trollkarl och i ett svagt ögonblick tror man sig ha kommit på hur han utför tricket. Men Leo Kim är duktig på att vilseleda och tricken visar sig inte vara så enkla som man först tror.

Leo Kim bjuder på en rolig show. Det enda som är synd är att inte mer än tiotalt barn kommit för att se den charmiga föreställningen.