2015-12-14 14:50

2015-12-14 14:50

Sigrid och Elvin klär upp till fest

HÖGTIDER: "Den här klänningen är verkligen jättefin"Sanna Sandberg

Från topp till tå. Snart är det dags för jul- och nyårsfirande. Barnen Sigrid och Elvin Emanuelsson fick följa med NKP till Kappahl och bli uppklädda till fest. Det blev en uppsättning som passar till julafton och en till nyårsafton.

– Den här klänningen är verkligen jättefin, sa Sigrid när hon provade en mörkblå spetsklänning inne i butiken.

Från topp till tå. Snart är det dags för jul- och nyårsfirande. Barnen Sigrid och Elvin Emanuelsson fick följa med NKP till Kappahl och bli uppklädda till fest. Det blev en uppsättning som passar till julafton och en till nyårsafton.

– Den här klänningen är verkligen jättefin, sa Sigrid när hon provade en mörkblå spetsklänning inne i butiken.