2015-12-13 19:59

2015-12-13 19:59

Stämningsfull kröning av lucia

LUCIAKRÖNING: Fullsatt i kyrkan

Tova Gullberg kröntes i kväll till Kristinehamns 50:e lucia. Tillsammans med sina tärnor och flickkören Voxette fyllde hon kyrkan med vacker sång. Kristinehamns kulturstipendiat Sebastian Näsström visade prov på sin musikaliska begåvning och Kristinehamn symphonic band skruvade upp julstämningen ännu en nivå. Det var en vacker och stämningsfull luciakröning som spred ljus i både hjärta och själ.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.