2015-12-11 14:51

2015-12-11 14:51

Internationell kvartett

INTEGRATION: 22 nationer representerade på språkcafé

Drygt 170 personer av 22 olika nationaliteter deltog i fredagens språkcafé på församlingshemmet.

Vissa var där för första gången, andra var trogna gäster. Då det var luciafirande under dagen passade en nybildad sångkör på att göra sitt första framträdande. Fyra herrar från lika många länder sjöng Låt mig få tända ett ljus.

Vissa var där för första gången, andra var trogna gäster. Då det var luciafirande under dagen passade en nybildad sångkör på att göra sitt första framträdande. Fyra herrar från lika många länder sjöng Låt mig få tända ett ljus.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.