2015-12-09 08:36

2015-12-09 08:36

25 år inom företaget

JUBILARER

På kvällen den 2 december uppmärksammades ett antal jubilarer, som alla varit anställda i 25 år på Rolls-Royce.

Platschef Hans Johansson inledde kvällen på Björklundsgården med återblickar och aktualiteter när deltagarna anställdes, vartefter klockor utdelades. Kvällen avslutades med gemensam middag och trevlig samvaro. Deltagare fr v. Hans Johansson (platschef), Stefan Månsson, Hans-Erik Holmbom, Thorbjörn Eklund, Patrik Käll, Per Lindqvist och Sofia Westerdahl. Saknas på bilden gör Reima Aartojärvi.

Platschef Hans Johansson inledde kvällen på Björklundsgården med återblickar och aktualiteter när deltagarna anställdes, vartefter klockor utdelades. Kvällen avslutades med gemensam middag och trevlig samvaro. Deltagare fr v. Hans Johansson (platschef), Stefan Månsson, Hans-Erik Holmbom, Thorbjörn Eklund, Patrik Käll, Per Lindqvist och Sofia Westerdahl. Saknas på bilden gör Reima Aartojärvi.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.