2015-12-04 06:00

2015-12-04 06:00

Wiréns åkeri blev årets transportör

PRISADE: Fick ta emot vandringpokalen

Wiréns åkeri har fått utmärkelsen årets transportör. Priset i form av en vandringspokal delas ut av hemelektronikkedjan Elgiganten.

Wiréns åkeri är ett av de företag som kör leveranser åt Elgiganten. Åkeriet är också först ut att få titeln årets transportör och tilldelas Elgigantens vandringspokal.

Joakim Wirén, VD på Wiréns åkeri, berättar att priset är nytt för i år och har införts av Elgiganten som en kul grej för att uppmärksamma de transportörer som sköter sina leveranser på ett bra sätt och håller en hög kvalité.

Han är glad och stolt över att Wiréns åkeri har fått utmärkelsen.

– Det är naturligtvis roligt att få ett kvitto på att vi gör något bra och få lite uppskattning för det.

Joakim Wirén förklarar att företaget under många år jobbat hårt för att kunna sticka ut ur mängden, kvalitetsmässigt.

– Vi kan i dagsläget inte konkurrera med priset, utan vänder oss till dem som eftersträvar hög kvalitet, säger han och tycker det är roligt när de som jobbar på åkeriet får en fjäder i hatten för väl utfört arbete.

Wiréns åkeri är ett av de företag som kör leveranser åt Elgiganten. Åkeriet är också först ut att få titeln årets transportör och tilldelas Elgigantens vandringspokal.

Joakim Wirén, VD på Wiréns åkeri, berättar att priset är nytt för i år och har införts av Elgiganten som en kul grej för att uppmärksamma de transportörer som sköter sina leveranser på ett bra sätt och håller en hög kvalité.

Han är glad och stolt över att Wiréns åkeri har fått utmärkelsen.

– Det är naturligtvis roligt att få ett kvitto på att vi gör något bra och få lite uppskattning för det.

Joakim Wirén förklarar att företaget under många år jobbat hårt för att kunna sticka ut ur mängden, kvalitetsmässigt.

– Vi kan i dagsläget inte konkurrera med priset, utan vänder oss till dem som eftersträvar hög kvalitet, säger han och tycker det är roligt när de som jobbar på åkeriet får en fjäder i hatten för väl utfört arbete.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.