2015-12-02 06:00

2015-12-02 06:00

Sebastian Näsström listar sina favoriter

MIN JULMUSIK

Först ut bland dem som listar sina julfavoriter i år är killen som får Lions kulturstipendium i år, basisten Sebastian Näsström. Han blandar friskt mellan stilar och lägger två filmlåtar högst på listan. Allra högst upp John Williams tema ur Ensam hemma, en av 90-talets allra största filmsuccéer. Men sedan kommer både Jussi Björling och Frank Sinatra.

Det är helt omöjligt för mig att säga att den ena är bättre än den andra. Det är en lista med nio av mina favoritjullåtar.

https://play.spotify.com/track/1FlxqJmoZWS2q1uRlyZVur

 

Det är helt omöjligt för mig att säga att den ena är bättre än den andra. Det är en lista med nio av mina favoritjullåtar.

https://play.spotify.com/track/1FlxqJmoZWS2q1uRlyZVur

 

MIN JULMUSIK

1 Somewhere in my memory ur Ensam hemma

2 Welcome Christmas ur Grinchen - Julen är stulen

3 Jingle bell rock Bobby Helms

4 O helga natt Jussi Björling

5 Jingle bells Frank Sinatra

6 Let it snow Dean Martin

7 Happy Xmas John Lennon and Yoko Ono

8 Gläns över sjö och strand Tommy Körberg 9 Rockin' around the christmas tree Brenda Lee