2015-12-01 14:15

2015-12-01 14:15

Stadsnät byter namn

IP-ONLY

Kristinehamns stadsnät byter namn till IP-Only Kristinehamn.

–IP-Only har ambitionen att investera 15 miljarder kronor i Sverige på fiberutbyggnaden fram till 2020. Vi vill att det ska bli tydligt vem som står bakom de olika fibersatsningarna och att det lättare ska framgå att varje lokalt nät är del i vår rikstäckande utbyggnad av öppna och neutrala fibernät, säger Camila Buzaglo, kommunikationsdirektör på IP-Only i ett pressmeddelande.

I samband med namnbytet har hemsidan fått ny adress,

 

–IP-Only har ambitionen att investera 15 miljarder kronor i Sverige på fiberutbyggnaden fram till 2020. Vi vill att det ska bli tydligt vem som står bakom de olika fibersatsningarna och att det lättare ska framgå att varje lokalt nät är del i vår rikstäckande utbyggnad av öppna och neutrala fibernät, säger Camila Buzaglo, kommunikationsdirektör på IP-Only i ett pressmeddelande.

I samband med namnbytet har hemsidan fått ny adress,

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.