2015-11-30 06:00

2015-11-30 06:00

Jocke, Gordon och Julia bjuder på julshow

UNDERHÅLLNING: "Vi ser jättemycket fram emot detta samarbete"

I fredags var det premiär för den första julshowen som One night band under åtta tillfällen kommer uppträda med på Mastmagasinet.

– Vi ser jättemycket fram emot detta samarbete.

Under åtta tillfällen, fredagar och lördagar, kommer One night band att underhålla julbordsgäster på restaurangen. Bandet består av Jocke Bergqvist, Gordon Danielsson och Julia Olson. Sistnämna spelar keyboard medan Jocke och Gordon står för sång och gitarrspel.

Jobba med publiken

– Showen är främst inriktad på musik. Det kommer att vara allt från välkända jullåtar till moderna låtar. Showen kommer även att riktas mycket mot publiken. De ska kunna njuta av maten till jullåtarna för att sedan dansa bort den senare under kvällen. Den humoristiska biten är väl mer ett sätt att jobba ihop med publiken, berättar Jocke Bergqvist.

Bandet har på senaste tiden spelat utanför Kristinehamnsgränsen och ser därför fram emot att julshowen är på hemmaplan.

– Vi har börjat visa upp oss mer och mer utanför staden och vi fått många spelningar runt om i Värmland, så det ska bli himla kul att få showa på hemmaplan igen. Det kanske inte är någon jättestor show, men det är i alla fall en show.

Jocke Bergqvist vill uppmana så många som möjligt att komma och se dem uppträda.

– Vi ser verkligen fram mot detta. Ett plus är att det är fri entré under kvällen.

– Vi ser jättemycket fram emot detta samarbete.

Under åtta tillfällen, fredagar och lördagar, kommer One night band att underhålla julbordsgäster på restaurangen. Bandet består av Jocke Bergqvist, Gordon Danielsson och Julia Olson. Sistnämna spelar keyboard medan Jocke och Gordon står för sång och gitarrspel.

Jobba med publiken

– Showen är främst inriktad på musik. Det kommer att vara allt från välkända jullåtar till moderna låtar. Showen kommer även att riktas mycket mot publiken. De ska kunna njuta av maten till jullåtarna för att sedan dansa bort den senare under kvällen. Den humoristiska biten är väl mer ett sätt att jobba ihop med publiken, berättar Jocke Bergqvist.

Bandet har på senaste tiden spelat utanför Kristinehamnsgränsen och ser därför fram emot att julshowen är på hemmaplan.

– Vi har börjat visa upp oss mer och mer utanför staden och vi fått många spelningar runt om i Värmland, så det ska bli himla kul att få showa på hemmaplan igen. Det kanske inte är någon jättestor show, men det är i alla fall en show.

Jocke Bergqvist vill uppmana så många som möjligt att komma och se dem uppträda.

– Vi ser verkligen fram mot detta. Ett plus är att det är fri entré under kvällen.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.