2015-11-29 11:05

2015-11-29 11:05

Musikskolan höll konsert

STÄMNINGSFULLT: Bjöd in publiken till sång

I lördags var det dags för konsert på KCC. Musikskolans elever tog då plats på scenen tillsammans med solisten Åsa Bergfalk.

Med låtar som Abbas välkända ”Mamma Mia” och Darins populära radiohit ”Ta mig tillbaka” spelade Musikskolans elever för den fullsatta Rotundan på KCC i lördags. Solisten Åsa Bergfalk, sånglärare på Örebro kulturskola, berörde med sina tolkningar av Kents ”Utan dina andetag” och den gamla dängan från filmen Titanic ”My heart will go on”. Låtarna blandades från äldre till nyare och även Musikskolans lärare var på plats och spelade tillsammans med eleverna.

– Ni i publiken tror oftast att ni är osynliga, men det är ni inte. Nu vill jag att ni ska ta i och sjunga med i nästa låt, och den ska sjungas på skånska, sa Åsa Bergfalk och bjöd in publiken till att sjunga med i schlagerlåter Guld och gröna skogar.

Med låtar som Abbas välkända ”Mamma Mia” och Darins populära radiohit ”Ta mig tillbaka” spelade Musikskolans elever för den fullsatta Rotundan på KCC i lördags. Solisten Åsa Bergfalk, sånglärare på Örebro kulturskola, berörde med sina tolkningar av Kents ”Utan dina andetag” och den gamla dängan från filmen Titanic ”My heart will go on”. Låtarna blandades från äldre till nyare och även Musikskolans lärare var på plats och spelade tillsammans med eleverna.

– Ni i publiken tror oftast att ni är osynliga, men det är ni inte. Nu vill jag att ni ska ta i och sjunga med i nästa låt, och den ska sjungas på skånska, sa Åsa Bergfalk och bjöd in publiken till att sjunga med i schlagerlåter Guld och gröna skogar.