2015-11-27 06:00

2015-12-10 15:13

Änglar och rosor gör upp i NKP:s pysseltävling

JUL: Rösta på finaste granpyntet

Pärlor, papper eller virkat. Det är dem kampen står mellan i årets upplaga av NKP:s läsartävling. Nu kan du rösta på vem du tycker har gjort det finaste julpyntet.

Under åren har NKP haft olika läsartävlingar i juletid. Ni har visat en fantastisk skaparglädje med pepparkakshus, pyssel, godis och annat. I år var uppdraget att skapa pynt som man kan hänga i granen. De som gör upp om förstapriset är Ingrid Rothelius som ställer upp med en ängel skapad av pärlor, Yara Hjelm som har skapat en blomsterkrans av papper och Marianne Bodin som också gjort en ängel fast i virkat.

Under åren har NKP haft olika läsartävlingar i juletid. Ni har visat en fantastisk skaparglädje med pepparkakshus, pyssel, godis och annat. I år var uppdraget att skapa pynt som man kan hänga i granen. De som gör upp om förstapriset är Ingrid Rothelius som ställer upp med en ängel skapad av pärlor, Yara Hjelm som har skapat en blomsterkrans av papper och Marianne Bodin som också gjort en ängel fast i virkat.