2015-11-26 12:22

2015-11-26 12:23

Musikskolan repar inför konsert

KRISTINEHAMNS MUSIKSKOLA: Framträder med Åsa Bergfalk

Under lördagen fylldes musikskolan med elever och lärare för att repetera tillsammans med sångerskan Åsa Bergfalk.

Det är två av musikskolans stråkorkestrar och en gitarrgrupp som tillsammans med sångerskan Åsa Bergfalk repeterar inför konserten på lördag den 28 november på KCC. De två medverkande stråkorkestrarna är Orkanstråket och Uppstråket med elever som går i årskurs fyra till och med årskurs åtta. Gitarrgruppen består av elever från högstadiet och gymnasiet. Elevernas lärare spelar också, bland annat i kompbandet. De repeterade i musikskolans orkestersal under förmiddag och eftermiddag.

Åsa Bergfalk är bosatt i Karlskoga och jobbar som sånglärare på Örebro kulturskola och har vid sidan om det många frilansuppdrag.

På konserten kommer musikerna spela olika poplåtar, både lite äldre och lite nyare. Bland annat Let it go från filmen Frost, Heroes, Utan dina andetag och Guld och gröna skogar

Det är två av musikskolans stråkorkestrar och en gitarrgrupp som tillsammans med sångerskan Åsa Bergfalk repeterar inför konserten på lördag den 28 november på KCC. De två medverkande stråkorkestrarna är Orkanstråket och Uppstråket med elever som går i årskurs fyra till och med årskurs åtta. Gitarrgruppen består av elever från högstadiet och gymnasiet. Elevernas lärare spelar också, bland annat i kompbandet. De repeterade i musikskolans orkestersal under förmiddag och eftermiddag.

Åsa Bergfalk är bosatt i Karlskoga och jobbar som sånglärare på Örebro kulturskola och har vid sidan om det många frilansuppdrag.

På konserten kommer musikerna spela olika poplåtar, både lite äldre och lite nyare. Bland annat Let it go från filmen Frost, Heroes, Utan dina andetag och Guld och gröna skogar