2015-11-22 15:29

2015-11-22 15:29

Julstämning vid Norrgården

JULMARKNAD: Traditionsenligt med tomte och hantverk

Tomten är på plats, saffransbrödet är bakat och snön ligger som ett tunt krispigt täcke över hembygdsgårdens gräsmatta under söndagsförmiddagen. Den traditionsenliga julmarknaden vid Kristinehamns hembygdsgård har öppnat upp dörrarna och många strosar runt bland marknadsborden. Vackra julkransar, värmande sockor, glittrande smycken och frestande bakverk. Det finns mycket att handla för att skapa den rätta julkänslan i hemmet.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.